bg_right
postimage-2952

Fotoklubben Obscura

13 Oct 2017 - 19 Nov 2017

VÅRT FINLAND

Fotoklubben Obscura

13 okt – 19 nov

Årsutställning
”Vårt Finland” är temat för Fotoklubben Obscuras årsutställning på Kulturhistoriska. Finland fyller 100 år och med utställningen bjuder klubbens medlemmar på personliga tolkningar av vad Finland betyder för dem.

Fotomaraton
Fotoklubben Obscura ordnade fotomaraton under Möjligheternas torg den 28.8. Alla som hade någon form av kamera fick vara med och deras uppdrag var att fotografera sex olika teman under fyra timmar och sedan lämna in en bild per tema.

Teman var: ask, dela, brygga, gratis, hälsa och krokig. Trettio fotografer i varierande åldrar och fotoerfarenhet deltog och lämnade in180 bilder.

En jury bestående av tre medlemmar från Fotoklubben Obscura valde sedan ut 1:a, 2:a och 3:e pris i varje tema. Juryn hade ingen vetskap om vem som fotograferat bilderna och alla bilder förutom vinnarnas kommer att vara anonyma under utställningen.

VERNISSAGE, torsdagen den 12 oktober kl. 18, FRI ENTRÉ